El passat dissabte 14 de juny va tenir lloc a la sala d'actes del primer pis del Centre Cultural de Mollerussa la presentació del projecte per impulsar un Casal Popular a Mollerussa per la comarca del Pla d'Urgell.

Una trentena de persones van assistir a la presentació i després de l'explicació dels membres de la comissió impulsora es va obrir un torn obert de paraula on cadascú hi va dir la seva.

Cal destacar la presència d'una nodrida representació de membres del Casal Pere III de Balaguer, que van donar una empenta als pla d'urgellencs per tirar endavant la iniciativa posant com a model el seu projecte. En aquest sentit, també van aprofitar per convidar als presents a la 1a Trobada de Casals Independentistes de Ponent que tindrà lloc a Balaguer el pròxim 12 de juliol.

Una de les principals conclusions a què es va arribar va ser la imperosa necessitat d'obrir un Casal Popular a la comarca, per la qual cosa ja s'han engegat les gestions per convocar una nova assemblea popular que doni continuïtat al projecte.

Aquest nova assemblea es celebrarà amb tota probabilitat a Vilanova de Bellpuig. Properament us anunciarem el dia i el lloc en concret on tindrà lloc.

Gràcies a tots i totes per la participació i ENDAVANT AMB LO CASAL!

1 Comment:

  1. Xavier said...
    Ànims!!!

Post a Comment